Ezer meg Ezer éve Keresem az Utam...

Ezer meg Ezer éve Keresem az Utam...

Örökké tartó, boldog élet

2013. március 31. - Carlota

Kedves Olvasók! 

A kedvenc ünnepem a karácsony. Jézus születésének ünnepe olyan csodát tesz minden évben, melyet ritkán tapasztalunk: Összehozza az egész családot. A legkisebbektől, a legidősebbekig, a világ minden tájáról. Szívet melengető pillanatok!

Mégis, a legfontosabb, legcsodálatosabb ünnepnek a Húsvétot tartom. Ez nem akármilyen ünnep, ez már több egy ünnepnél. Mert mindazt magában hordozza amiért érdemes élni ezen a világon. Minden mosolyunk,  ölelésünk, csókunk, boldogságunk azon a kereszten lett megváltva. Esélyt kaptunk egy örökké tartó, boldog életre. Ezen "ünnep" üzenete  számomra a következő: Élj ezzel a lehetőséggel, s adj hálát, hogy kaptál.

Nincs ennél csodálatosabb dolog a világon!

Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az õ egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen õ benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. 

/János 3,16/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://carlota.blog.hu/api/trackback/id/tr905186417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása